Workshop massage

Altijd al de fijne kneepjes van het massagevak willen leren kennen? Maak dan nu kennis met deze speciale workshop. Gedurende deze workshop, kunt u kennis maken met de basistechnieken uit de klassieke massage die thuis kunnen worden toegepast. Er is aandacht voor lichaamshouding, ademhaling en praktische aanwijzingen zoals gebruik van olie. Met name de rug wordt uitgebreid behandeld en er wordt uitleg gegeven aan het "weg"masseren van eventuele knopen en gespannen spieren bij de schouders en benen.
Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je thuis verder kunt oefenen. De cursus is geschikt voor iedereen, die wil leren masseren.
Na deze workshop bent u in staat om anderen te voorzien van een heerlijke ontspannende massage. U bent na 150 minuten bijgeschoold in de basis- technieken van de klassieke massage. Een echte aanrader.
Deze workshop kan worden geboekt per twee personen. Uiteraard kunt u de workshop ook alleen boeken. Er wordt dan gekeken naar andere deelnemers die zich ook alleen hebben ingeschreven. Vraag naar de speciale mogelijkheden voor een massageworkshop in groepsverband.
Alleen te boeken op basis van beschikbaarheid. De massageworkshop wordt in de avonduren of op zaterdagochtend/middag gegeven.

info en opgave via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Margriet van der Weij
 
Life coaching
Massages
Workshops
 
   
adres: 
Lemmer 
email:
telefoon:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 49401706
 
Stuur een email via het contactformulier.
 
 
Er is ook een app op de android play store
 
 
Copyright 2013 - Margriet van der Weij