Een voetreflexzonebehandeling duurt ca. 45 minuten en wordt uitgevoerd met de handen en zonder hulpmiddelen. Tijdens de behandeling kan duidelijk worden in welke gebieden het evenwicht verstoord is. Beide voeten worden altijd geheel behandeld (het lichaam is immers een geheel), daardoor krijgt het lichaam de kans zijn evenwicht te hervinden. Een voetreflexbehandeling is niet alleen een prettige, maar ook een veilige methode van behandelen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen een ontspannende voetreflexmassage te ondergaan. De methode is geschikt voor alle leeftijden.
 
De werkzaamheid Voetreflexzonetherapie is een therapie die er vanuit gaat dat punten op de voet corresponderen met organen, zenuwbanen en spieren in het lichaam. Deze punten worden 'reflexzones' genoemd. Door druk uit te oefenen op deze reflexzones wordt een reactie bewerkstelligd in dat deel van het lichaam dat correspondeert met de reflexzone. In eerste instantie kunnen door de reactie op de massage de klachten tijdelijk verergeren. Dat wordt veroorzaakt door het zelf genezing proces in het lichaam dat wordt gestimuleerd door de massage.
Indicaties voor voetreflexzonebehandelingen zijn o.a.: hoofdpijn, migraine, maag- en darmklachten, longaandoeningen, rugklachten, depressies, menstruatie- en overgangsklachten, slaapproblemen, ADHD, enz.
 
Bij infectieziekten of acute ontstekingen en ziekten met hoge koorts mag u geen voetreflexzonebehandeling ondergaan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
Margriet van der Weij
 
Life coaching
Massages
Workshops
 
   
adres: 
Lemmer 
email:
telefoon:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 49401706
 
Stuur een email via het contactformulier.
 
 
Er is ook een app op de android play store
 
 
Copyright 2013 - Margriet van der Weij