voetVoet- en onderbeenmassage
Een voet- en onderbeenmassage geeft ontspanning, niet alleen in uw voeten en benen maar in uw hele lichaam. Er wordt tijdens het masseren een verhoogde hoeveelheid endorfine in uw lichaam aangemaakt. Dit is een stof die ervoor zorgt dat je lichaam en geest weer in balans komen.

Ontspanning:
Een voetmassage zorgt voor een diepe ontspanning. De bloeddruk wordt hierdoor verlaagd. De spanning in de spieren neemt af. De dagelijkse gedachten en zorgen kunnen worden losgelaten. Een heerlijk moment voor lichaam en geest.

Verlichting klachten:
Als de spieren gemasseerd worden, wordt het bloed op die plaats weggeduwd. Als de druk afneemt stroomt er nieuw vers zuurstofrijk bloed in de spieren terug. Daardoor wordt de toestand van de spier verbeterd. Hierdoor kunnen ook spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rugpijn, pijnlijke spieren en gewrichten verbeteren.

Stofwisseling:
Een voetmassage stimuleert de stofwisseling. Een massage met warmte verhoogt de stofwisseling aanzienlijk. Elke graad meer dan onze eigen lichaamstemperatuur verhoogt de stofwisseling met 15%.

Afvalstoffen:
De bloedcirculatie en de lymfevaten worden geactiveerd, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller kunnen verlaten en vocht sneller kan worden afgevoerd.

Wij adviseren om na een massage water te drinken om te zorgen dat de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Onze massagebehandelingen kunt u boeken vanaf 30 min. Zie voor meer informatie onder tarieven.

 

 

 
Margriet van der Weij
 
Life coaching
Massages
Workshops
 
   
adres: 
Lemmer 
email:
telefoon:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 49401706
 
Stuur een email via het contactformulier.
 
 
Er is ook een app op de android play store
 
 
Copyright 2013 - Margriet van der Weij